Javaskönyv – CD melléklettel

A Javaskönyv utat mutat számunkra, hogyan élhetjük tudatosan, a természettel harmóniában életünket. A régi magyarok (javasok) szemléletét teremti újra az ősi indiai árja hagyományokra alapozva. Javaslatai segítenek, hogy életünkben a mindennapok részét képezze a befelé figyelés, az önismeret és az önuralom.

A mellékelt CD-n Laár András és Mireisz László közös szerzeményei hallhatók, melyek egy ősi világba repítenek vissza bennünket.

Szállítási idő: 1-2 munkanap

4.290 Ft

Az elméleti és gyakorlati ismereteken túl, a kötet végén javaslatokat találunk, melyek a javasgyógyászat alapelvei szerint a különböző betegségtípusok okait tárja fel, és megoldásokat, javaslatokat ajánl kibillent egészségi állapot helyreállítására, a betegségek megszüntetésére.

“Az embert és környezetét alkotó három alapenergia következetes egyensúlyba hozatala hét, egymásra épülő szellemi szintet tár fel az emelkedő szellem előtt. Az ember és a természet, az ég és a föld, a Nap és a Hold, a tűz és a víz egyesítése a legtöbb hagyomány szerint hét szinten át valósul meg. A magyar hagyomány is hét világról beszél és az “iga” fogalma sem áll távol tőle. A Javaskönyv is az önigázást tartja célravezetőnek, hogy az ember megismert és uralt energiáit végigvezesse azon az úton, amely elvezet a teljes szabadságig. Az emberi létforma szabadsága a létrehozás szabadsága, létrehozása önmagunk éberebb, tisztább, boldogabb, egészségesebb állapotainak.” A javas létszemlélet (többek közt) a szertartásban nyer formát, amelynek egyik pillére a szertartás-zene. A javas létszemlélet szerint a “szellem-lélek-test”-ből álló hét világon keresztül ereszkedik alá a legmagasabb állapotból a legalacsonyabba: a világ általi teljes meghatározottság állapotába. A magasabb tudat,- és létállapotokba való visszatérés lehetséges és nyitott út az erre törekvőknek. Ezen út első állomása az említett világok tudatosítása. CD melléklettel.”

Összeállította: Mireisz László

Közreműködtek: Kovács Gábor, Percze Krisztián, Dr. Kmeth Sándor, Jeszeniczky Ildikó, Gyimesi Tamás

Kiadás éve: 1997

Kiadás: Harmadik Évezred Kiadó

ISBN: 963858100x

Oldalak száma: 270

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVisszatérés a Shopba