Jonge Mingyur Rinpocse – Helen Tworkov: Szerelemben a világgal

Akció!

Mingyur Rinpocse könyve azon az éjszakán kezdődik, amikor kisurran kolostora kapuján, és elindul az ismeretlenbe. Vajon mi vezérli? Hogy elhajítson minden életét meghatározó titulust és rangot? Vagy hogy felkutassa lénye legmélyebb, legrejtettebb rétegeit?

Csak három hét telik el, és az események drámai fordulatot vesznek. Mit él át egy magasan képzett buddhista meditációs mester a halál torkában? És mit hoz számára egy ilyen tapasztalat?

Ebben az izgalmas és szokatlanul őszinte könyvben Mingyur Rinpocse megosztja az olvasókkal azokat az élettől kapott leckéket, amelyeket elvonulása során tanult meg, valamint azokat a meditációs gyakorlatokat, amelyek segítették, hogy minden nehézség közepette kitartson. Minden szava bátorítás és útmutató azok számára, akik a tudatosság ösvényét járják.

Vélemények

„Korunk egyik leginspirálóbb könyve. Rendkívüli tanúságtétel és mély tanítás, melynek olvasása közben csodálatunk egy pillanatra sem lankad. Bepillantások kincsesháza, mely arra ösztönöz, hogy még mélyebbre hatoljunk saját szellemi gyakorlásunkba, és értelmet adjunk az életünknek.”

Matthieu Ricard, a Happiness (Boldogság) és az Altruism (Önzetlenség) című könyvek szerzője

 

„Ragyogó elbeszélésében Mingyur Rinpocse feltárja előttünk saját küzdelmét és felébredését, amint szembenéz világi identitása elvesztésével és magával a halállal. Könyve ritkaságnak számít a spirituális irodalomban. Ennek a bölcs és odaadó buddhista szerzetesnek a meghitt történetét olvasva saját átalakulásunk útja is új értelemmel, fénnyel és élettel telik meg.”

Tara Brach, a Radikális elfogadás és a True Refuge (Valódi menedék) című könyvek szerzője

 

„Megigéző ez a rendkívül jól elbeszélt spirituális kaland – az ember nem tudja letenni, és nem akarja, hogy vége legyen. Feltétlenül ajánlom mindenkinek. Bármiben fogadok, hogy szeretni fogják!”

Daniel Goleman, az Érzelmi intelligencia című könyv szerzője

3.890 Ft

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVisszatérés a Shopba