Laár András: A buddhizmus alapjai

Laár András buddhizmus alaptanításairól szóló 10 alkalmas előadássorozatának felvételei

A 10 előadás díja: 17.000 Ft

A BUDDHIZMUS KRISTÁLYPALOTÁJA

Kedves Barátaim!
Az elmúlt években sokan kérték tőlem, szellemi törekvők, hogy igazítsam őket útba, merre induljanak, el ha a Buddhizmust szeretnék megismerni . Szerencsére ma már számos buddhista közösség létezik hazánkban, így volt hova irányítanom őket. Sokan kérték azt is, hogy én tanítsam őket, de erre az elmúlt években, egyéb elfoglaltsagaim miatt nem volt érkezésem. Az eddigi előadásaimban is volt már szó a Buddhizmusról, de arra nem volt idő, hogy mélyebben belemenjünk a témába.
Most viszont a körülmények teljesen átrendeződtek.
Úgy érzem végre itt az idő, hogy együtt belépjünk ebbe a csodálatos Kristálypalotába, a Buddhista Tan Templomába, amelynek személy szerint én nagyon sokat köszönhetek.
Nagyon hálás vagyok Mestereimnek, elsősorban dr.Mireisz Lászlónak, hogy 35 évvel ezelőtt bevezetett a Tanba. Nagyon hálás vagyok a Buddhának, hogy annak idején kinyilatkoztatta a Tant, és hogy Az a mai napig él. És nagyon hálás vagyok mindazon Testvéreimnek, akikkel együtt haladunk az Úton, és inspiráljuk egymást. (Még akkor is, ha közülük nem mind vallják magukat buddhistának.)
Ebbe a máig is élő Tanba, és szellemi hozzáállasba igyekszem majd minél mélyebb betekintést nyújtani, az előadások során.

Témák:
– Buddha megvilagosodásának története, és konklúziói.
– A Tan, a Felébredéshez vezető Út
– A Nyolcrétű Nemes Ösvény
– A függő keletkezések tana
– Buddhista iskolák: hinajána, mahájána, a madhjamíka, a jógácsárja, a vadzsrajána,
– A tantra, a zen, és a dzogcsen.
– A Megvilágosodottak csodatettei.
– Gyakorlatok. A Buddhizmus alkalmazása a mindennapi életben.

Aki részt vesz az előadás sorozaton az idekapcsolódó gyakorlatok által támogathatja szellemi-lelki-testi egészségét, könnyebben megoldást találhat a mindennapi problémákra.

Ezen módszerek végsősoron segítenek eljuttatni tudatunkat a Teljes Felszabaduláshoz.

17.000 Ft

Készleten

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVisszatérés a Shopba