Rider Tarot kártya + útmutató könyv

Klasszikus Tarot kártya csomag + útmutató könyv
78 lapos, magyar nyelvű kártya: 22 Nagy Arkanum és 56 Kis Arkanum.

A Tarot, vagyis Táró kártya nagyon ősi eredetű. Egyesek az egyiptomi mágikus hagyományból eredeztetik, mások azt mondják, hogy még Egyiptomba is a mesés Atlantiszból került. Az már követhető, hogy onnan Mózes közvetítésével jutott el a zsidó misztikába és mágiába. Mindenesetre a kabbalával szoros összefüggésben áll, hiszen számmisztikai és betű – szimbológiai jelentést is hordoznak e kártyalapok, mégpedig a héber abc betűinek megfelelően.
Az európai mágikus hagyomány is átemelte a Táró kartyát eszköztárába. A négy mágikus művészet a hermetika, az asztrológia, a kabbala és az alkímia. Mondhatjuk azt, hogy a Táró a kabbala egyik eszköze. Ugyanakkor szoros kapcsolatot mutat ez a rendszer az asztrológiával is. Emellett az Európában közismert úgynevezett cigány-kártya is a Táróból származik, sőt ugyanígy a játékként elterjedt tarokk. Egy szó, mint száz, komoly dologról van szó. A Táró sok szinten értelmezhető és sokféle módon használható.
Túl azon, hogy megmutatja a dolgok mélyebb, igazabb „arcát”, feltárja azt az utat, amelyen keresztül a csorbák kiküszöbölhetőek. Segítségével hihetetlenül tisztán megláthatjuk a minket körülvevő erők természetét. A sajátmagunk épp aktuális szerepét is megpillanthatjuk a különböző szituációkban. Természetesen mások irányultságára is fény derülhet ezen a módon.

Készlet: Utánrendelés alatt

4.690 Ft

Elfogyott

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVisszatérés a Shopba