Asztrológia klub II. (2022)

Időpont: keddenként 18:00-19:30, 10 alkalom

Az első alkalom május 17-én 18 órakor lesz a Google Meet-en. Az előadásokról felvétel készül és minden hallgató automatikusan megkapja e-mailben néhány nappal az előadást követően, így akinek ez az idősáv nem jó, később is meg tudja nézni.

Aki szeretné, folytathatja asztrológiai tanulmányait a május 17-én induló 10 alkalmas haladó asztrológia csoportban.
A haladó órák interaktívabb módon fognak zajlani, lesznek házi feladatok, amiket közösen fogunk megbeszélni, illetve lehetőség nyílik majd arra is, hogy eljuttassátok hozzám a saját képleteiteket, melyekből minden órán néhányat elemzünk majd.

A tematika:

– A horoszkóp kifejtése a jelek, a bolygók és a házak együttes kifejtése alapján.
– Jellemrajz, életsors felderítése.
– Egészségügyi asztrológia – a bolygók, a jegyek, és a házak egészségügyi vonatkozásai
– Az asztrológiai prognózis
– A tranzitok
– A szolár revolúció
– A Nap és Holdfogyatkozások
– A szinodikus lunáció
– A primerdirekció,
– A szekunder direkció
– Profekciók
– Mundán asztrológia

Aki részt vesz ezen, az elsajátított tudással, valamint a képletek kifejtésének folyamatos gyakorlásával, és az intuíció segítségével eljuthat oda, hogy érvényes megállapításokat tegyen sorskérdésekben, emberi kapcsolatok vonatkozásában, vagy akár eseményekkel összefüggésben is.

Az előadást a Google Meet rendszerén keresztül lehet megtekinteni. A csatlakozáshoz szükséges tudnivalókat a rendelés teljesítéséről szóló e-mailben, a Letöltés felirat alatti Asztrológia klub II. csatlakozás linkre kattintva találjátok.
Ezt a részt kell keresni majd az e-mailben:

A csatlakozásról szóló részletes tudnivalókat sikeres fizetést követően, a rendelés teljesítéséről szóló e-mail Letöltések szekciójában találjátok, az Haladó Asztrológia csatlakozás fájlra kattintva.

 

20.000 Ft

Csak 76 maradt készleten

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVisszatérés a Shopba